COSTCUTTER Pénzügyi Tanácsadó kft.

Alapítás éve: 2005.
Tulajdonos: Zarnóczi Tibor, tulajdonos-ügyvezető

CÉLCSOPORT:
Magyar magántulajdonban lévő nyereséges vállalkozások, éves árbevétel: 1-20 mrd. Ft. Ezen belül azoknak ajánljuk, akiknél vagy nincs megfelelő szakember, vagy nincs elegendő kapacitás ilyen jellegű feladat egyszeri elvégzésére.

Elsődleges cél

  • Banki költség-minimalizálás
  • hitel struktúra és biztosítékrendszer optimalizálás
  • ha szükséges plusz hitel és bank keresés

Nem elsődleges cél

  • Bankváltás

ajánlások

Cégünk 2014-ben került üzleti kapcsolatba a CostCutter Kft-vel. Sokat tanultunk tőlük, a pénzügyi hatékonyságra fókuszáló szemlélet módon kívül rendszeres támogatásuk nagyban segíti a banki költségeink optimalizálását.

- Révész László ügyvezető igazgató / Antra ID Kft.

Az elmúlt 15 évben mindig korrekt, gyors, lényegre törő válaszokat, szolgáltatást kaptam Zarnóczi úrtól, bármely általam felvetett, cégcsoportomnál jelentkező pénzügyi, menedzsmenti problémára, kérdésre, vagy cég értékelési és értékesítési témában. Jó szívvel ajánlom annak, aki korrekt, szakmai, értékarányos szolgáltatást szeretne igénybe venni.

- Somfai Róbert
Tulajdonos-ügyvezető igazgató / Skála-Coop Zrt.

Zarnóczi Úrral 2007-ben közvetlenül a válság előtt ismerkedtem meg. Cégünk technológiai lépték váltás és költözés után volt. A megnövekedett feladatok ellátása érdekében újabb hiteleket kellett szerezni, a meglévőket át kellett struktúrálni, erre kértük fel Zarnóczi Tibort. Az egész elemző folyamatot professzionálisan és mindenre kiterjedően vezényelte le, több bankot versenyeztetett.
Az eredmény egy jobb és olcsóbb hitel összetétel, a cég növekedéséhez és túléléséhez jobban alkalmazkodó konstrukciót lett.
Nyomdánk export termelése is folyamatosan emelkedett, ezért a Treasury technikát és annak optimális kezelését is megtanította nekünk. Összességében több milliós haszon keletkezett a folyamat végén és a mai napig élvezzük ennek jótékony hatását.

- Szathmáry Attila Ügyvezető / OOK-Press Kft.

1122 Budapest, Edvi Illés út 7.
Hívjon:
+36 30 492 4323